Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα, Αντώνης Αντωνίου, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ, και τον Μιχάλη Λαδόπουλο, τονίζοντας πως ο ΑΟΚ θέλει να καταξιωθεί πλέον στο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

Ο κ. Αντωνίου μίλησε για τη φετινή σεζόν στη Γ’ Εθνική, που ήταν γεμάτη με ρεκόρ για τον ΑΟΚ, για την ομάδα που πέτυχε τους στόχους της, και γενικότερα για την κατηγορία.

 

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη υπογράμμισε πως έχουν γίνει οι κινήσεις για τη δημιουργία Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), καθώς ο ΑΟΚ θα αγωνίζεται πλέον στην επαγγελματική Super League 2. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο σχεδιασμός θα αρχίσει μετά το τέλος της φετινής Super League 2, το επόμενο διάστημα.

 

Ο κ. Αντωνίου τόνισε ότι ο ΑΟΚ θέλει να καταξιωθεί στη νέα κατηγορία, θέλει να πρωταγωνιστήσει, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να καθοριστεί συγκεκριμένος στόχος, καθώς οι σύλλογοι δεν ξέρουν αν θα αγωνιστούν σε έναν ή δύο ομίλους, και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε η φετινή SL2.

 

O πρόεδρος του ερασιτέχνη ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται από τον κ. Διαμαντίδη, τους συνεργάτες του και όλο τον οργανισμό του ΑΟ Καβάλα, καθώς για να προχωρήσει ακόμη περισσότερο ο ΑΟΚ, χρειάζεται και τον κόσμο δίπλα του.

 

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ.